چهارشنبه، شهریور ۱۶، ۱۳۹۰

کلاهبرداری هایی که در ایران معمول شده چیست؟

نمی دانم جریان مارک اوه (Ave) یادتان هست؟

اگر خبر ندارید این را بگویم که این نام مدتها در تبلیغات تلویزیونی ادعا میکرد تحت لیسانس شرکت پیتراند جورج انگلستان است تا اینکه یک نفر از بین ما و از افرادی که گاهی فکر می کنند و هر چیز را به راحتی قبول نمی کنند (که متاسفانه تعدادشان بسیار کم است) ته قضیه را در آورد که بله این شرکت پیتر اند جورج یک شرکت صوری است که آقای مهدی فضلی صاحب شرکت گلرنگ خودش در انگلستان ثبت کرده و اصلا هیچ وجود خارجی ندارد و در واقع هیچ تولیداتی ندارد در واقع کارخانه ای در کار نیست و فقط یک نام تجاری است و کلیه محصولات در شرکت پاکشو در کیلومتر ده جاده قدیم کرج و مثلاً تحت لیسانس تولید می شود.

به مارک اوه (Ave) اضافه کنید : دیگر نامهای جعلی شرکت گلرنگ را مثل سافتلن ، مریت ، اسپیف ، مرسی ، نانسی ، هوم پلاس ، اکتیو و از همه مهم تر کرم های مای (My) که با ادعای تحت لیسانس کهل اند کوهل آلمان و در منطقه سلفچگان قم تولید میشود.

کهل اند کوهل هم شرکتی جعلیست که توسط مهدی فضلی ، مدیر شرکت گلرنگ و سردارسابق سپاه کیانی ثبت شده است.من چند وقتی بود که می دیدم نمایندگی های تفال فرانسه (منظورم ظروف آشپز خانه است) یکی یکی نا پدید می شوند و خیلی از آنها جای خود را به دسینی می دهند. از طرفی فهمیدم که تفال تولیدات خود در ایران را متوقف کرده و فقط محصولات فرانسه را می توان تهیه کرد. حدس زدم کاسه ای زیر نیم کاسه است و این دسینی یک جاش می لنگد بعد از جست و جو در اینترنت متوجه شدم تنها یک سایت با این عنوان هست که آن هم فاقد هر گونه آدرس و شماره تلفن از سازنده است. از طرفی با یک جست و جوی حرفه ای تر متوجه می شویم ثبت کننده دامنه آن هم یک آقای ایرانی است به نام آرام غریبی که نماینده شرکتی بوده که این دامنه را برای دسینی خریداری کرده. با جست و جوی بیشتر متوجه شدم یک نام تجاری با همین عنوان در دبی ثبت شده که هیچ تولید کننده ای به اون مربوط نیست.
حال داستان چیست؟
آقای جورابی که دفترشان در تقاطع کارگر و جمهوری واقع می باشد زمانی توزیع انحصاری محصولات تفال را از شرکت پرکیش نمایندگی رسمی این محصولات دریافت می کنند، سپس اقدام به ثبت نام دسینی در دبی مینمایند و کم کم محصولات دسینی را به جای تفال وارد کانال توزیع می کنند و خریدارن به خیال آنکه برند متعلق به تفال است اغفال می شوند.

به هر حال مهم این است که این ها اجناس چینی هستند که با رنگ و لعاب و کلاه برداری وارد کشور می شوند و شما به عنوان جنس خارجی و اروپایی می خرید. محل تولید آنها هم در شهر شن زن (Shenzhen) در چین می باشد.

اخیراً نیز در فروشگاههای اتکا وابسته به سازمان صنایع دفاع، نوعی از لوازم منزل به نام مرسی (MERCI) عرضه میگردد که عنوان شده است از ایتالیا وارد می شود. برگه ای نیز تحت عنوان گواهی تصدیق از سوی یک نفر کارشناس رسمی دادگستری به ضمیمه وجود دارد که حاکی از وجود دفتری تحت عنوان مرسی ( یاد و خاطره پیتر اند جورج) در ایتالیاست و اینکه این لوازم نیز از از مرز بازرگان وارد ایران می شود - حال با کمی کنکاش متوجه می شوید که هیچ سایتی در خصوص کارخانه مرسی در دنیا وجود ندارد و فقط یک سایت دو زبانه فارسی - انگلیسی است که کاملاً رنگ و لعاب طراحی های زپرتی را دارد. به نظر میرسد که این لوازم نیز از چین تمام و کمال وارد ایران میشوند و به نام اجناس ایتالیائی به خرد مردم بدبخت میدهند.

به نظر شما این کلاهبرداریها ریشه در کجا دارد؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر